Volgende netwerkbijeenkomst op donderdag 4 juli

Koffiehuis De Goede Morgen

NDRV luidt de zomer in

Netwerk De Ronde Venen luidt op donderdag 4 juli de zomer in met een bijeenkomst in koffiehuis De Goede Morgen, prachtig geleden aan de Vinkeveense Plassen. De aanvang is 16.00 uur.

Kom je ook gezellig netwerken, kennis maken met andere zzp’ers  en naar inspirerende pitchers luisteren onder het genot van een drankje? En voor ondernemers die hun praktijk of bedrijf onder de aandacht willen brengen is nog plek voor het geven van een pitch. Geef je op via info@netwerk-de-ronde-venen.nl. Voor je pitch vragen wij een vergoeding van tien euro.

We zijn er trots op dat we dit keer op een heel bijzondere locatie onze bijeenkomst mogen houden. Al jaren lang is het op en rond camping De Tachtig Morgen in Vinkeveen een publiek geheim dat het altijd reuze gezellig is met de dagbesteders van De Goede Morgen. Sinds 24 juni 2017 is dit geheim voorgoed onthuld, toen koffiehuis De Goede Morgen haar deuren feestelijk opende.  En nu dus ook voor alle enthousiaste zzp’ers in De Ronde Venen en daarbuiten!

Graag verwelkomen wij je donderdag 4 juli bij De Goede Morgen. De route vind je hier.

Superblij zijn we tot slot dat fotograaf Ellen Meijer deze keer de fotografie van de netwerkbijeenkomst voor haar rekening wil nemen.

Het is niet verplicht, maar we vinden het wel fijn als je je aanmeldt. Dat kan via info@netwerk-de-ronde-venen.nl. Ook als je vragen of suggesties hebt, horen we graag van je.

Tot de 4e! En vergeet niet je visitekaartje mee te nemen.

De Tachtig Morgen

Documentaire Down to Earth op 21 november gratis te zien in Onder de Hanebalken

In navolging van de prachtige presentatie van George Kabalt op onze laatste netwerkbijeenkomst over zijn reis naar Amerika waar hij onder leiding van Rolf Winters, de maker van de succesvolle documentaire Down to Earth, een week lang te gast was bij de Native Americans in Michigan, USA, kunnen we met enthousiasme melden dat we in de gelegenheid zijn gesteld deze indrukwekkende documentaire gratis te laten zien aan alle leden en andere belangstellenden.  En wel op woensdag 21 november vanaf 20.00 uur in Onder de Hanebalken, boven café-restaurant De Eendracht.

Voor wie de documentaire (nog) niet gezien heeft: de film volgt de wereldreis van bedrijfseconoom Rolf Winter, zijn echtgenote en hun drie jonge kinderen. Het gezin laat hun luxe leven achter voor een spirituele zoektocht langs inheemse wijzen uit oude, traditionele culturen.  De documentaire bekritiseert de consumptiemaatschappij, pleit voor natuurlijke geneeswijzen en is een ode aan de natuur. De thema’s sluiten aan bij de zorgen die mensen hebben over de aarde. De inspirerende documentaire Down to Earth is een paar jaar in de filmtheaters vertoond en trok al meer dan 170.000 bezoekers.

Wij zijn ontzettend blij dat Raymond Dommanschet van Stichting De Hoorneboeg in Hilversum en De Eendracht in Abcoude de zaal gratis ter beschikking stelt. Raymond is nauw betrokken bij de Down to Earth documentaire en de organisatie erachter. Charmene Sloof van de DtE organisatie zal tijdens de filmvertoning een inleiding verzorgen en na afloop vragen beantwoorden.  Er is ook gelegenheid voor het bestellen (tegen betaling) van een hapje en een drankje.

Wat gaan we doen om de aarde beter achter te laten aan onze kinderen? Er zijn al heel veel duurzame initiatieven en prachtige samenwerkingen tot stand gekomen om de aarde beter te beschermen, maar we zijn er nog lang niet. Het is tijd dat we anders met haar omgaan. We hebben geen reserve-aarde namelijk. De inspirerende documentaire Down tot Earth maakt je bewust(er) van ons erfgoed en prikkelt om na te denken over wat je als particulier of als groep zou kunnen doen om een bijdrage te leveren aan een duurzaam klimaat en behoud van de aarde.

Graag nodigen we je dan ook uit de film te komen bekijken op woensdag 21 november. De toegang is gratis en introducees zijn van harte welkom. Er is plaats voor 80 personen. Wel graag aanmelden via het mailadres info@netwerk-de-ronde-venen.nl. Alleen met een aanmelding kan er een stoel worden gereserveerd!

Tot slot….in plaats van toegang kwam George Kabalt met het idee dat iedereen zijn commitment voor een persoonlijke actie in geest van de earthkeepers opschrijft en post op de Instagram account van Down to Earth. Je kunt hier alvast een kijkje nemen: www.instagram.com/down_to_earth_film/.

11e Netwerkbijeenkomst woensdag 3 oktober 2018

Na een mooie (en warme!) zomer hebben wij van Netwerk De Ronde Venen er weer veel zin in om samen met jullie inspiratie op te doen en ervaringen te delen tijdens onze volgende netwerkbijeenkomst. Zet de datum vast in je agenda: woensdag 3 oktober van 16.00 tot 19.00 uur bij Ollie’s Coffee and More aan de Brugstraat 1 in Abcoude.

George KabaltEn dit keer hebben we onder meer een bijzondere lezing van George Kabalt uit Baambrugge. Hij komt vertellen over zijn boeiende reis naar Amerika waar hij onder leiding van Rolf Winters, de maker van de succesvolle documentaire Down to Earth, een week lang te gast was bij de Native Americans in Michigan, USA.

Voor wie de documentaire (nog) niet gezien heeft: de film volgt de wereldreis van bedrijfseconoom Rolf Winter, zijn echtgenote en hun drie jonge kinderen. Het gezin laat hun luxe leven achter voor een spirituele zoektocht langs inheemse wijzen uit oude, traditionele culturen. De documentaire bekritiseert de consumptie maatschappij, pleit voor natuurlijke geneeswijzen en is een ode aan de natuur. De thema’s sluiten aan bij de zorgen die mensen hebben over de aarde.

En zoals George Kabalt zelf zegt: ‘Soms moet je geconfronteerd worden met de feiten om te beseffen wat er daadwerkelijk aan de hand is. Soms liggen die inzichten niet voor de hand. Soms duurt het een half leven om daar achter te komen. Soms is daar rust en tijd voor nodig. En soms is het veel eenvoudiger dan je denkt. Onze planeet staat onder druk. Wij zijn de verbinding met de natuur kwijtgeraakt. Toch zijn er oplossingen en kansen. Voor ondernemers in het bijzonder.’

George Kabalt (1964) is getrouwd met Marga Heising. Ze hebben twee kinderen, Fleur en Martijn. Hij is woonachtig in Baambrugge, opgegroeid in Abcoude en maakte de afgelopen weken een reis over de essentie van ons bestaan. Zo was hij onder meer een week bij de native americans in Michigan, USA. Tijdens de bijeenkomst zal hij ons deelgenoot maken van zijn ervaringen en een gesprek entameren over de vraag wat wij als ondernemers kunnen doen.

In de periode 1985-1992 was George lid van de gemeenteraad van Abcoude. Hij werkte voor ABN AMRO bank gedurende 8 jaar en was werkzaam voor de familie Brenninkmeijer in de periode 1992-2000 en 2008 tot heden. Zijn laatste functie was die van directievoorzitter van Porticus, de liefdadigheidstak.

Ellen MeijerAlle reden lijkt ons om woensdag 3 oktober aan te sluiten en we kijken uit naar je komst! Fotografe Ellen Meijer is dit keer onze ‘huisfotograaf’. En ook daar zijn we heel blij mee want ze maakt prachtige foto’s. Neem vooral een kijkje op haar site: www.ellenmeijerphotography.com

Tot slot willen we melden dat we nog (beperkte) ruimte hebben voor ondernemers die een pitch zouden willen geven.  Als je graag aan een geïnteresseerd publiek wilt vertellen over je bedrijf, passie of ondernemerschap, ben je van harte welkom. De pitch duurt max drie minuten en daarvoor vragen wij een bijdrage van 10 euro.

Voor meer info en/of vragen kun je ons mailen via info@netwerk-de-ronde-venen.nlAanmelden voor de netwerkbijeenkomst mag, maar hoeft niet. Wie wil pitchen dient wel contact op te nemen.

We zien je graag woensdag 3 oktober bij Ollie’s!  Parkeren kan op de grote parkeerplaats op het Dr. Van Doornplein. En neem gerust vrienden/vriendinnen/zakenrelaties mee en natuurlijk je visitekaartje want aan de hand hiervan verloten wij weer leuke prijzen. De toegang is gratis.

10e Netwerkbijeenkomst donderdag 21 juni 2018

daten wat de pot schaft
cadeaubonnen

NDRV luidt de zomer in bij Beachclub Lust

Netwerk De Ronde Venen gaat op donderdagmiddag 21 juni de zomer inluiden met weer een gezellige netwerkbijeenkomst. We zijn deze zomerse editie te gast bij Beachclub Lust, Zandeiland één in Vinkeveen. Met uitzicht over de Vinkeveense Plassen hopen we met jullie het glas te heffen op een mooie zomer(vakantie), te luisteren naar inspirerende pitches en nieuwe en bestaande relaties te ontmoeten. Neem dus vooral iemand mee als je naar onze netwerkbijeenkomst komt!

Deze keer hebben we een pitch van Carla de Brave, die Lyme behandelaar/coach is en specifieke energetische behandelingen en adviezen geeft in haar praktijk Clarity voor natuurlijke geneeswijzen. Zij geeft tijdens onze borrel ook een cadeaubon weg voor een sessie adem en stem, een sessie Sjamanistic healing of een  voetreflexzone behandeling.

Daarnaast komt Karina Johannes uit Abcoude, die vorig jaar het boek ‘Daten wat de pot schaft‘ schreef en daarover mocht vertellen bij RTL Life, donderdag op onze netwerkbijeenkomst vertellen over het schrijven en uitgeven van een boek.
‘Daten wat de pot schaft’ kwam in april 2017 uit en inmiddels is ze ook columniste voor UIT Magazine waarin ze elke uitgave de column ‘Daten met Quizas’ verzorgt. Op onze bijeenkomst biedt zij een gesigneerd exemplaar voor een tientje per stuk aan. Ook geeft ze er via onze reguliere cadeau-actie nog twee weg.

Ook hostingbedrijf Yourbiz Online geeft deze keer opnieuw een cadeaubon weg, t.w.v. maar liefst € 150,-, voor 1 jaar gratis hosting, 1 domeinnaam en een half jaar gratis onderhoud! Vergeet dus niet weer je visitekaartjes mee te nemen, want er valt weer genoeg te winnen!

Iedereen is welkom op deze bijeenkomst en de toegang is gratis. En neem vooral belangstellenden uit je vriendenkring mee om een kijkje te komen nemen! Graag zien we je op donderdag 21 juni tussen 16.00 en 19.00 uur bij Beachclub Lust. Het eerste drankje en wordt ons aangeboden door gastheer Hans Venneman van Lust.

Parkeren kan op het gratis parkeerterrein, 3 minuten lopen over de brug naar het eiland. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

9e Netwerkbijeenkomst donderdag 22 maart 2018 onder de Hanebalken van De Eendracht

onder de hanebalken

Bijzondere lente-editie Netwerk De Ronde Venen.

Graag nodigen we je alvast uit voor de negende bijeenkomst van Netwerk De Ronde Venen op donderdag 22 maart van 16.00  tot 19.00 uur in Onder de Hanebalken van De Eendracht, Hoogstraat 35 in Abcoude.

sjuul paradijsEen bijzondere lente-editie deze keer, want naast een aantal pitches van enthousiaste ondernemers uit onze regio, kun je dit keer ook al je vragen over ‘ondernemen’ kwijt aan Sjuul Paradijs, oud-hoofdredacteur van De Telegraaf en oprichter van Trusted Media. Hij komt een korte lezing verzorgen en daar zijn we als netwerkorganisatie ontzettend verheugd over!  Zet de datum 22 maart dus vast in je agenda!

Trusted Media is in 2016 opgericht door Sjuul Paradijs en Jan-Kees Emmer. Beiden zijn gepokt en gemazeld in de Nederlandse journalistiek. Jarenlang stonden zij aan het roer van het grootste nieuwsmerk van Nederland. Beiden stonden ook aan de wieg van de grootste innovaties van de laatste decennia. Zowel in print als in digitaal. Als geen ander weet Sjuul Paradijs wat het is om in een moeilijke markt een eigen onderneming te beginnen en zal hij menigeen weten te inspireren met zijn verhaal.  

In een laagdrempelige en gemoedelijke sfeer hopen we wederom met jou en andere zzp’ers en ondernemers van gedachten te wisselen over onze passie, ons vak!  Ook deze keer zijn er dus een aantal pitches van bijzondere zzp’ers en geven we een aantal leuke prijzen weg. 

Je bent van harte welkom op 22 maart bij De Eendracht, Hoogstraat 35, Abcoude. En vergeet niet je visitekaartje mee te nemen!

8e Netwerkbijeenkomst samen met Open Coffee on Tour vrijdagochtend 12 januari 2018

De laatste dagen van 2017 tikken weg en Netwerk de Ronde Venen kan tevreden terugblikken op een geslaagd jaar. Een jaar waarin we bijzondere netwerkbijeenkomsten hebben georganiseerd, waarin fotografen hun werk hebben kunnen laten zien, nieuwe locaties ons gastvrij hebben ontvangen, Evelien van Es, businesscoach, ons inspireerde met een interactieve lezing en er waren heel veel persoonlijke verhalen en bevlogen pitches van ondernemende Ronde-Veners.

En we zijn er nog niet klaar mee, het smaakt zelfs naar meer. En dat gaat in 2018 gebeuren. Open Coffee Ronde Venen on Tour stopt er mee en geeft zijn ledenbestand over aan Netwerk de Ronde Venen. Zo wordt ons bereik nog groter. Ontmoet andere ondernemers, werk aan je zichtbaarheid en maak verbinding.
De bijeenkomsten zullen het laagdrempelige karakter blijven houden, zodat je je echt welkom zult voelen.

Vrijdagochtend 12 januari 2018 zijn jullie van harte uitgenodigd in Mijdrecht bij Hotel Mijdrecht Marickenland bij de laatste netwerkbijeenkomst van Open Coffee on Tour om zo alvast kennis te maken met elkaar.
Het is deze keer in de ochtend en begint om 9:00 uur en duurt tot 11:00 uur.
Voel je welkom op deze netwerkbijeenkomst.

Voor nu hele fijne feestdagen en tot volgend jaar,

Karin, Wendy en Floor

Open Coffee on tour
Open Coffee on tour

7e Netwerkbijeenkomst donderdag 9 november

Ollie’s coffee and more in Abcoude
Olaf en Hella van Wijngaard

Na een heerlijke zomervakantie pakken we bij Netwerk De Ronde Venen (NDRV) de draad weer op en we hebben weer een nieuwe datum geprikt. We willen je graag uitnodigen voor onze volgende netwerkbijeenkomst op donderdag 9 november van 16.00 tot 19.00 uur en deze keer kunnen we terecht bij de gezellige, nieuwe espressobar Ollie’s coffee and more aan de Brugstraat 1 in Abcoude.

Eigenaren Olaf en Hella van der Wijngaard hebben hier sinds 29 augustus een espressobar geopend, waar klanten van dinsdag tot en met zondag terecht kunnen voor koffie, thee, zoete lekkernijen plus een kleine lunchkaart, dagelijks van 8 tot 17 uur.
Olaf en Hella, allebei geen onbekende Abcoudenaren, hebben samen een barista-opleiding gevolgd en bieden in de zaak uitsluitend koffie aan die is gemaakt van koffiebonen met de kwaliteitsiesen van de ‘Specialty Coffe Association of Europe’. 

Kortom: een leuke, gezellige locatie, waar we met z’n allen weer fijn kunnen bijkletsen en netwerken! En ook op deze bijeenkomst van NDRV, een laagdrempelige netwerkorganisatie voor zzp’ers en ondernemers uit De Ronde Venen en daarbuiten, kun je weer inspirerende pitches van bijzondere zzp’ers verwachten. Foto’s worden deze keer gemaak door Vera van der Wal van Captured by Vera.

Iedereen is welkom op deze bijeenkomst en de toegang is gratis. En neem vooral belangstellenden uit je vriendenkring mee om een kijkje te komen nemen!

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid tegenover de Albert Heyn of Koot. Meer informatie en aanmelden (niet verplicht): info@netwerk-de-ronde-venen.nl.
Noteer vast in je agenda en graag tot de 9 november!

Lezing donderdag 15 juni 2017

Met een mooie groep deelnemers heeft Netwerk De Ronde Venen zich dondermiddag 15 juni laten inspireren door businesscoach en spreker Evelien van Es. Wat een bijzondere vrouw en wat wist zij in korte tijd veel teweeg te brengen bij ons! Iedereen had na afloop nog wel een uurtje willen doorgaan! Aan de hand van verschillende thema’s, als Passie, Context, Zelfsabotage, Why, Ik en Manifestatie kregen we al groep de ruimte om onze ervaringen en overtuigingen te delen. Evelien wist onze persoonlijke inbreng prachtig te spiegelen. Dat leidde bij menigeen tot mooie nieuwe inzichten en meer zelfkennis. We kunnen met de enthousiaste en liefdevolle kennisoverdracht van Evelien absoluut verder in ons eigen ondernemerschap.

Het was een hele waardevolle middag in, voor het eerst voor NDRV, een andere setting en dat is een waardevolle aanvulling gebleken op ons programma. Voor herhaling vatbaar dus. De creatieve bijdrage van Evelien van Es werd feestelijk afgesloten met een glaasje wijn en heerlijke hapjes van Géry van Willigen van ‘Make my day now’.

Met de bijeenkomst afgelopen donderdag luiden we de zomervakantie in. We willen vanaf deze plek iedereen een hele mooie zomer wensen en we hopen jullie weer te zien in september bij de start van het nieuwe netwerkseizoen. Tot dan!

NDRV bij O.M.A. Flexplek

Lezing op donderdag 15 juni 2017

NDRV bij O.M.A. Flexplek

Met een interactieve bijdrage van topcoach, trainer en spreker Evelien van Es gaan we bij Netwerk De Ronde Venen op donderdag 15 juni de zomer inluiden. Geen verschillende pitches dit keer maar alle ruimte om ons te laten inspireren door Evelien, die al honderden professionals, managers en ondernemers heeft gecoacht om vanuit hun natuurlijke kracht meer impact te hebben. Onder de titel ‘Jouw eigenheid als sleutel naar succes’ krijgen ook wij nu tips en handvatten waar we zéker verder mee kunnen als het gaat om succesvol ondernemen.

De lezing heeft plaats bij O.M.A Flexplek enzo aan de Stationsstraat 15 in Abcoude en begint om 16.45 uur. De netwerkbijeenkomst is zoals iedereen van ons gewend is van 16.00 tot 19.00 uur.

De titel geeft het al een beetje aan, Evelien zal het in haar bijdrage met name gaan hebben over je authentieke kracht als ondernemer. Ze zegt er het volgende over: ‘In hoeverre lukt het jou als ondernemer of ondernemende professional om echt jezelf te zijn in je werk? Het masker af en te ontdekken hoe het is om vanuit je natuurlijke kracht meer impact te hebben. Te realiseren dat wie jij bent ervoor zorgt dat klanten, opdrachtgevers en anderen als een blok voor je vallen.

Veel gedreven ondernemers en professionals vinden het een worsteling om een goede modus te vinden als het gaat om het invlechten van hun eigenheid in hun werk. Voelen de druk van hun omgeving, hoe het hoort en hoe het moet. En dat terwijl het je zo krachtig kan dienen, ten opzichte van klanten, opdrachtgevers, collega’s en netwerkcontacten. Jouw eigenheid als de sleutel naar succes.’

Het gaat niet om wat je doet maar hoe je het doet. Wat je oprechte innerlijke drijfkracht is en op welke manier je dat uitdraagt. Verlang jij ernaar om nog krachtiger vanuit jouw unieke eigenheid invulling te geven aan je werkende leven? En schuw je niet voor een interactieve sessie? Zorg dan dat je erbij bent op donderdag 15 juni a.s.  voor inspiratie, tips en handvatten. Je bent van harte welkom.

Meer informatie over Evelien van Es is ook te vinden op haar website: evelienvanes.com

Deze keer vragen we een kleine bijdrage van € 17,50. Na aanmelding op info@netwerk-de-ronde-venen.nl ontvang je verdere gegevens betreffende de betaling.

NDRV bij O.M.A. Flexplek

6e bijeenkomst op donderdag 13 april 2017

NDRV bij O.M.A. Flexplek

Donderdag 13 april 2017 was onze 6e netwerkbijeenkomst en deze keer mochten we gebruik maken van de flexplek O.M.A. in de Stationsstraat 15 in Abcoude. Deze gezellige flexplek bevindt in de Stationsstraat 15 bij Carla en Ingrid Van Lier. En Gery van Willigen zorgde voor lekkere hapjes!

Pitches van 3 minuten waren er dit keer van fotograaf Jan de Wit (die ook de foto’s maakt tijdens deze netwerkbijeenkomst), cateraar Gery van Willigen van ‘Make my Day’ (zij zorgde dit keer voor bijzondere hapjes), Susan van Agten van ‘Aandacht bij afscheid’ en Sandra Hofmann van ‘S&S Catering‘. De hapjes waren gratis, drank is zoals gewoonlijk voor jullie eigen rekening.

Waar loop je nou zoal tegen aan (als zzp’er) als het gaat om succesvol ondernemen? 

Naast de pitches kwam er deze keer ook iemand die gespecialiseerd is in business support. We hebben Gemmy Baauw van Gem business support gevraagd of ze vragen van jullie over het ondernemerschap zou willen beantwoorden. Zij is gevestigd in Abcoude en met name actief in De Ronde Venen en Amsterdam.
Zij gaat vragen behandelen als vragen als ‘Ben ik wel voldoende verzekerd als ZZP-er?‘, ‘Hoe zit het met de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie (DBA)?‘ en ‘Ik wil groeien, maar hoe pak ik dat aan?‘.

5e bijeenkomst op woensdag 18 januari 2016

De eerste bijeenkomst van Netwerk De Ronde Venen in het nieuwe jaar is op woensdag 18 januari bij restaurant Green Duck Amsterdamsestraatweg 1, in Abcoude, van 16.00 tot 19.00 uur.

We hebben deze keer gekozen voor een woensdag in plaats van een donderdag omdat we van verschillende belangstellenden te horen kregen dat ze graag een keer naar onze netwerkbijeenkomst wilden komen, maar dat de donderdag niet goed uitkwam. Bij deze!

cadeaubonnen januariEr zijn ook deze keer weer hele mooie prijzen te winnen!
Een inspiratiewandeling van 1,5 uur voor 4 personen met William Slotboom van B-lifecoaching, een cadeaubon van € 50,- te besteden bij The Green Duck, aangeboden door Hans Moerbeek van Amstelland Bewind en Budgetbeheer, 2 Tin To Go’s van Springy Skin, aangeboden door Margreet Weenink, een gratis boek ‘Bak liefde in het ravijn’ van Ingrid van Lier en een ‘Personal Food Coaching’ bij Riekske Bison van Healthy Food Works.

En we hebben weer prachtige pitchers. Deze bijeenkomst zullen de volgende ondernemers een pitch houden: Riekske Bison, van www.healthyfoodworks.nl, William Slotboom van b-lifecoaching.nl, (vooral voor mannen interessant!), Ingrid van Lier van www.oma-abcoude.nl, Hans Moerbeek van www.amstellandbewind.nl, en Margreet Weenink van vrijeschoolgroenehart.wordpress.com, initiatiefneemster van vrijeschoolonderwijs in De Ronde Venen.

Nieuw is dat na iedere pitch de gelegenheid wordt gegeven om je persoonlijke vragen te stellen aan de pitcher. We hebben gezien dat dit vorige keer tot leuke interacties heeft geleid en willen dit blijven stimuleren.

Voor de bezoekers van Netwerk De Ronde Venen heeft restaurant The Green Duck een mooi menu samengesteld voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dus je kunt gezellig een hapje blijven eten.

Kortom: weer genoeg redenen om gezellig langs te komen volgende week en vergeet je visitekaartjes niet om mee te kunnen dingen in onze loterij. Tot de 18e!

Green Duck Abcoude

 

Green Duck Abcoude

4e bijeenkomst op 13 oktober 2016

Na een heerlijke zomervakantie en ietwat vertraging (maar dat was vanwege een heugelijke gebeurtenis bij een van ons), gaan we weer vol energie en enthousiasme van start met de bijeenkomsten van Netwerk De Ronde Venen. We hopen van harte dat je er op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 19.00 ook weer bij bent!

Beachclub Lust Vinkeveen is dan wederom onze gastheer en heeft, voor wie na afloop een hapje wil blijven eten, voor de gasten van NDRV een mooi menu samengesteld tegen een gereduceerd tarief.

cadeaubonnen oktovber 2016-smallMaar we hebben ook weer een inspirerend programma voor jullie samengesteld. Pitches zijn er dit keer van haptonoom en haptotherapeute Cecile Timmermans, brandingcoach en huisstijl ontwerper Brenda Serree van ‘Branding Diva’, journaliste en schrijfster Rosanne Kok, coach en radiomaker Angracia Kluivert van!nsp!rat!on, van fotografe Esther Quelle van Esther Quelle Photography (tevens onze huisfotografe dit keer)  en van Maurits van Raaphorst en Paul Bontenbal van YourBiz Online, webdesign, hosting en beheer.

Naast deze boeiende presentaties verzorgt journaliste, schrijfster en ex-topturnster Stasja Bresser-Köhler een korte lezing naar aanleiding van haar boek ‘De Onvrije Oefening’ die ze samen met vriendin en tevens topturnster Simone Heitinga schreef over wantoestanden in de turnwereld en wat dat met haar leven heeft gedaan.

Tot slot zijn we er weer in geslaagd een mooi pakket aan te winnen cadeaubonnen samen te stellen. Dus vergeet vooral niet je visitekaartje mee te nemen, want we verloten deze cadeaubonnen door van alle bezoekers hun visitekaartjes te verzamelen en hieruit de winnaars te trekken!

Kortom, kom luisteren naar mooie verhalen en ontmoet inspirerende mede-zzp’ ers tijdens onze netwerkbijeenkomst donderdag 13 oktober bij Beachclub Lust, Zandeiland 1, Eiland 1 Vinkeveen, van 16.00 tot 19.00 uur. Er is een groot (gratis) parkeerterrein en vanaf daar is het een paar minuutjes lopen naar de beachclub.

We hopen je te zien op de 13e!

 

3e bijeenkomst op 9 juni 2016

Onze derde bijeenkomst van Netwerk De Ronde Venen zal plaats vinden op donderdag 9 juni van 16.00 tot 19.00 uur bij Het Voordek in Vinkeveen. Opnieuw hebben we een sfeervolle locatie gevonden, aan de Vinkeveense Plassen! Met een beetje mooi weer is dit een heerlijke locatie om ook na onze inspirerende bijeenkomst nog een drankje op het terras buiten te doen, of een hapje te eten.

Het Voordek in Vinkeveen

In een laagdrempelige en gemoedelijke sfeer hopen we wederom met jou en andere zzp’ers en ondernemers van gedachten te wisselen over onze passie, ons vak!  Ook dit keer zijn er pitchers van bijzondere zzp’ers en geven we een aantal leuke prijzen weg.

Misschien ten overvloede, maar we willen het nog maar eens benadrukken dat we geen ‘one-of-a-kind’ zakelijke netwerkorganisatie zijn! Ons doel is om zzp’ers en ondernemers met elkaar te verbinden vanuit de passie voor het vak dat ze uitoefenen. Het gaat om de hartsverbinding, om elkaar inspireren, en wellicht verder helpen want je weet nooit hoe het balletje kan rollen toch? De ervaring leert nu al dat het veel voldoening geeft om met gelijkgestemden te zijn en bovendien naar  interessante sprekers te luisteren.

We zien je dus graag de 9e bij Het Voordek, Vinkeveen Haven. Het adres is Herenweg 144, Vinkeveen. www.hetvoordek.nl Er is ruim voldoende parkeergelegenheid. En vergeet niet je visitekaartje mee te nemen!

De foto’s worden dit keer verzorgd door Petra Oudshoorn van Pou Fotografie uit Vinkeveen.

2e bijeenkomst op 14 april 2016

 

Onze volgende bijeenkomst is op donderdag 14 april van 16.00 tot 19.00 uur bij Beachclub Lust, Zandeiland Eén, nummer 1 (www.beachclublust.nl)

Na het succes van de eerste bijeenkomst bij Anna Haen waar we ruim vijftig belangstellenden mochten verwelkomen, hopen we in deze sfeervolle locatie weer net zoveel of hopelijk meer enthousiaste zzp´ers en ondernemers te ontvangen.

Tijdens deze editie gaan niet alleen vier zzp´ers een korte presentatie geven over hun bedrijf, maar hebben we daaraan voorafgaand een bijzondere korte workshop van advocate Mirjam Joha onder de titel ‘Praktische tips voor incasso’. Meer informatie over Mirjam Joha is te vinden op www.mlj-advocatuur.com.

cadeaubonnen NDRV 14 april 2016De vier ondernemers die eenpresentatie geven zijn Lilian Duijsens van Beyuna Voedingssupplementen (www.fitandhappylife.nl) , Lisette van Offeren, docente Deugdenyoga (www.zielskwaliteiten.nl),  Hedy Jagtman, coach (www.hedyjagtman.nl), en magnetiseur Margot Jonker (www.bear-hands.nl). Naar aanleiding van hun pitch zullen onder andere zij leuke prijzen weggeven. Maar ook Linda Moerman van MassageBreak (www.massagebreak.nl) geeft een stoelmasssage cadeau en bovendien krijgen álle leden van Netwerk De Ronde Venen (dus meld je even snel aan hier op onze site) een mooie korting van 20 euro op een Hot Stone massage ter waarde van 70 euro van Paulette Melis van yoga en coaching Boost For You. Paulette Melis geeft ook nog een individuele prijs weg. Vergeet dus niet je visitekaartje mee te nemen, want daaruit trekken wij weer de gelukkige winnaars.

Je zou voor minder langskomen de 14e:) Er kan gratis worden geparkeerd op het grote parkeerterrrein van Eiland 1, vandaar is het drie minuten lopen over de brug naar het eiland.

We hopen je te zien op de 14e!

 

1e bijeenkomst op 11 februari 2016

Anna HaenGraag willen we je uitnodigen voor de eerste bijeenkomst van Netwerk De Ronde Venen (NDRV) op donderdag 11 februari van 16.00 tot 19.00 uur bij culinaire boerderij Anna Haen, aan Gein Zuid 23.

Op deze inspirerende en sfeervolle locatie aan de rivier het Gein hopen we met jou en een groot aantal andere gepassioneerde zzp’ers en ondernemers het glas te heffen op de lancering van wat hopelijk een bloeiende netwerkorganisatie gaat worden binnen De Ronde Venen én daarbuiten.

cadeaubonnenWe hebben echt héle leuke prijzen weg te geven tijdens onze eerste netwerkbijeenkomst op donderdag 11 februari! Wat te denken van een tegoedbon voor een stoelmassage t.w.v € 20,- door Thea Gramberg Blaas van Massagepraktijk de Lotus Bloesem, een korting van € 30,- bij Eva Jonker schoonheidssalon, een korting van € 40,- bij de eerstvolgende opdracht bij Karin Tjeerdema van Kat Design, een tegoedbon voor een (h)eerlijke ontspannende voet-reflexmassage van één uur t.w.v. € 40,- bij Floor van Teeseling Feet on the Floor en tot slot een korting van € 40,- bij de eerstvolgende opdracht bij Wendy van den Berg tekstbureau Quentext.

En het wordt nóg leuker! Thea Gramberg Blaas van Massagepraktijk de Lotus Bloesem neemt donderdag 11 februari haar massagestoel mee voor GRATIS stoelmassages!

Alle reden om even langs te komen toch? Dus ben je zzp’er of ondernemer en vind je het leuk om je bedrijf onder de aandacht te brengen en doe je graag nieuwe contacten op? We heten je van harte welkom op 11 februari van 16.00 tot 19.00 uur bij Anna Haen aan Gein Zuid 23! Opgeven kan bij info@netwerk-de-ronde-venen.nl. En vergeet niet je visitekaartjes mee te nemen!