Netwerk de Ronde Venen is opgezet door Wendy van den Berg, Floor van Teeseling en Karin Tjeerdema. Alledrie hebben ze een eigen bedrijf, maar misten ze een netwerk in hun eigen buurt met ondernemers die op een leuke manier elkaar willen leren kennen, versterken en inspireren. Samen is toen het idee ontstaan om dit dan zelf maar op te zetten!

Wendy van den Berg
Wendy van den BergTekstschrijfster
Wendy heeft bijna dertig jaar ervaring in de journalistiek, in velerlei disciplines. Human interest, nieuws, kunst- en cultuur en commercieel. Een grote passie ligt in het maken van artikelen en (web) teksten die de authenticiteit en uitstraling van zzp’ers en ondernemers versterkt en de mens achter de ondernemer laat zien. Mede dankzij een rugzak vol levenservaring en haar intuïtiviteit schrijft zij teksten die daadwerkelijk ook gelezen worden, informeren en raken. Daarnaast geniet ze enorm van het verbinden van mensen en het organiseren van inspirerende activiteiten en netwerkbijeenkomsten. Het liefst activiteiten die te maken hebben met zelfbewustwording en persoonlijke ontwikkeling en die zzp’ers en ondernemers verder kan helpen bij het volgen van hun passie.
Website: www.quentext.nl
Floor van Teeseling
Floor van TeeselingVoetreflexoloog
Feet on the Floor is de naam van haar praktijk voor voetreflexologie in Abcoude. In 2014 heeft ze de opleiding voor voetreflexologie succesvol afgerond. Haar missie is om vrouwen weer in hun kracht te zetten. Voor vrouwen die, op welk vlak dan ook, hun balans zijn kwijtgeraakt.
Floor is gespecialiseerd in hormonen bij vrouwen, rondom zwangerschap, fertiliteit en overgang. Buiten voetreflexmassage maakt zij regelmatig gebruik van Reiki, acupressuur, meridianen en Bars Acces. Deze methoden versterken elkaar, zodat het lichaam optimaal gestimuleerd wordt in zijn zelf genezend vermogen.
De rust, warmte en kundigheid zorgen ervoor dat iedere massage bij Feet on the Floor een diepe ontspanning geeft om er daarna weer uitgerust en vol energie tegen aan te kunnen.
Website: www.feetonthefloor.nl
Karin Tjeerdema
Karin TjeerdemaWebdesigner & grafisch vormgever
Karin Tjeerdema is webdesigner en grafisch ontwerper in Abcoude. Na eerst 10 jaar mode ontwerpster te zijn geweest, was het in 1999 tijd voor wat anders en koos ze voor grafische vormgeving van online en offline media. Nadat ze bij zeer diverse bedrijven had gewerkt, kon ze met haar ervaring in 2007 haar eigen bedrijf Kat Design beginnen.
Ontwerpen is Karin’s passie. Ze werkt graag voor zelfstandig ondernemers omdat zij ook vanuit hun passie werken. Persoonlijk contact is voor haar de basis voor een goed ontwerp. Karin zorgt er voor dat haar ontwerp aansluit op jouw verhaal en jouw persoonlijkheid. En dat het tegelijkertijd je doelgroep aanspreekt. Ze legt, als het ware, de link van jou naar je doelgroep. En zo krijg je een treffend ontwerp.
Website: www.katje.nl